Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Rødbeder, oksehøjreb og æbler. Det er nogle af de ingredienser, som Kristoffer Ringsing brugte til at overbevise et skarpt dommerpanel om, at han er noget helt særligt på den danske kokkescene.
Lørdag blev Kristoffer Ringsing kåret som vinder af konkurrencen Årets Kok 2019 - kokkefagets danmarksmesterskab. Med en forret bestående af torsk, rødbeder og østers, en hovedret af oksehøjreb, brisler, løgkompot og kartoffel og en dessert af pandekager og æblefyld slog han de øvrige ni finalister og hev trofæet hjem, skriver Berlingske.
”Jeg er utroligt glad og utroligt træt. Vi har trænet så intenst,” siger Kristoffer Ringsing umiddelbart efter kåringen.
De sidste fem uger op til konkurrencen har både han og hans assistent trænet 30 timer om ugen - ved siden af deres arbejde.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Der er noget, danskerne ikke har lært om at gå på restaurant – og det handler om opførsel, lyder opsang
19-04-2024
-
Velkendt navn gør comeback som hoteldirektør på Lolland
19-04-2024
-
Lille dansk kro hyldet i New York Times
19-04-2024
-
Efter 10 år: Vil stoppe ulovlige overnatninger
19-04-2024
-
Overskud hos Billund Lufthavnshotel
19-04-2024
-
Nu opføres jysk feriecenter til 120 millioner kroner
19-04-2024
-
25 millioner kroner til markedsføring: Jysk destination jagter de internationale turister
19-04-2024