Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Georg Sørensen har 1. april været ansat i MCH i 36 år, og i morgen fylder han 60 år. Han startede som sælger og fra 1986 blev han projektleder med ansvar for blandt andet HI-messen, Interfair og Nordbag (de to sidstnævnte forenede han senere sammen med Hotel og Restaurantmessen til Foodexpo, red.) og i 1988 startede han Transport-messen.

I 1995 blev han direktør for Messecenter Herning A/S, og siden 2005 har han været administrerende direktør for MCH A/S, der består af MCH Messecenter Herning, MCH Herning Kongrescenter, Jyske Bank Boxen og MCH Arena.

Hver dag arbejder MCH's 250 fastansatte medarbejdere og i løbet af et år flere end 1.000 freelancere dedikeret på at omstille rammerne og byde velkommen til koncernens næste arrangement.

Med ca. 20 messer om året har han og MCH A/S et tæt samarbejde med mange forskellige brancher, og han nyder stor respekt blandt kunder, gæster og samarbejdspartnere. Med afsæt i at, det er når mennesker mødes personligt og fagligt, at muligheden for forretninger opstår, har han formået at stå i spidsen for at udvikle messerne i takt med markedets behov og i tæt samarbejde med brancherne. Udover produktnyheder byder messerne derfor i dag - med Georg Sørensens egne ord - på relationer, der styrkes og nye, der skabes. Viden, der inspirerer, og viden, der deles. Forretning, der udvikles og ny, der opstår.

 Den runde fødselsdag fejres med en reception d. 2. maj i den nye ankomstbygning foran Jyske Bank Boxen.

Log ind