Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restaurationsbranchen mister sin berettigelse, hvis ikke man er klar til at imødekomme gæsternes grønne krav og på den måde være med til at ændre dansk fødevareproduktion, skriver Kim Rahbek, talsperson for Rega, formand i F.O.O.D. og stifter/næstformand, Sticks’n’Sushi, i et debatindlæg på Altinget.dk.

”Hvis ikke vi som virksomheder er parate til at tage den dialog med gæsterne, tror jeg ikke, at vi har en berettigelse eller plads på markedet i fremtiden. Men hvis den positive udvikling skal fortsætte, er restaurationsbranchen sammen med fødevareproducenterne nødt til at kigge indad”, skriver Kim Rahbek.

Han tilføjer, at når folk i branchen fortæller ham, at de ikke har råd til en bæredygtig omstilling af deres virksomhed, kan han klart sige, at det er noget vrøvl. Og i hans øjne, har de ikke råd til at lade være.

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Log ind