Køkkenchef og ejer af Restaurant Frederikshøj Wassim Hallal er en blandt meget få topkokke, som år efter år formår at sætte lighedstegn mellem at bespise sine gæster med verdensklassegastronomi og drive en millionforretning på bundlinjen, skriver Børsen.

Men som beskrevet i tirsdagens udgave af Børsen er han i lighed med flere af landets andre garvede restauratører begyndt at se krisetegn i branchen, som ellers har buldret konstant frem siden finanskrisen.

"De sidste tre-fire år har det været planen at skulle betale ejendommen fri for gæld. Så nu betaler jeg i restauranten stadig husleje til ejendommen, som jeg altid har gjort. Men ejendommen isoleret set er gældfri. Det betyder, at kommer der en storm med 100 km/t, så står vi her stadig. Når branchen bliver ramt med fuld kraft, skal jeg ikke ned og forsvare overfor banken, hvorfor jeg ikke laver det og det i overskud længere, og hvordan jeg har tænkt mig at betale husleje."

Læs hele historien på Børsen.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne