Køkkenchef og ejer af Restaurant Frederikshøj Wassim Hallal er en blandt meget få topkokke, som år efter år formår at sætte lighedstegn mellem at bespise sine gæster med verdensklassegastronomi og drive en millionforretning på bundlinjen, skriver Børsen.

Men som beskrevet i tirsdagens udgave af Børsen er han i lighed med flere af landets andre garvede restauratører begyndt at se krisetegn i branchen, som ellers har buldret konstant frem siden finanskrisen.

"De sidste tre-fire år har det været planen at skulle betale ejendommen fri for gæld. Så nu betaler jeg i restauranten stadig husleje til ejendommen, som jeg altid har gjort. Men ejendommen isoleret set er gældfri. Det betyder, at kommer der en storm med 100 km/t, så står vi her stadig. Når branchen bliver ramt med fuld kraft, skal jeg ikke ned og forsvare overfor banken, hvorfor jeg ikke laver det og det i overskud længere, og hvordan jeg har tænkt mig at betale husleje."

Læs hele historien på Børsen.dk.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

200 år gammelt værtshus er lukket

I mere end 200 år har det været muligt at nyde en kold øl og ryge en smøg på Hvide Lam på Kultorvet nær Nørreport Station i København. Men nu er det slut. Selskabet bag værtshuset er tvangsopløst, og stedet er lukket for nu, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne