Køkkenchef og ejer af Restaurant Frederikshøj Wassim Hallal er en blandt meget få topkokke, som år efter år formår at sætte lighedstegn mellem at bespise sine gæster med verdensklassegastronomi og drive en millionforretning på bundlinjen, skriver Børsen.

Men som beskrevet i tirsdagens udgave af Børsen er han i lighed med flere af landets andre garvede restauratører begyndt at se krisetegn i branchen, som ellers har buldret konstant frem siden finanskrisen.

"De sidste tre-fire år har det været planen at skulle betale ejendommen fri for gæld. Så nu betaler jeg i restauranten stadig husleje til ejendommen, som jeg altid har gjort. Men ejendommen isoleret set er gældfri. Det betyder, at kommer der en storm med 100 km/t, så står vi her stadig. Når branchen bliver ramt med fuld kraft, skal jeg ikke ned og forsvare overfor banken, hvorfor jeg ikke laver det og det i overskud længere, og hvordan jeg har tænkt mig at betale husleje."

Læs hele historien på Børsen.dk.

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Kendt kok konsulent på den nye restaurant

I erkendelse af at restaurationsdrift ikke hører til spidskompetencerne på museet, så har Holmegaard Værk fået en af dansk madverdens store navne Torben Klitbo ind som konsulent på restauranten, skriver Sjællandske.

Brødrepars forlystelsespark tjener millioner

Djurs Sommerland kom ud af regnskabsåret 2018/2019 med et overskud på 24,4 mio. kr. Det var 1 mio. kr. mere end året forinden, og adm. direktør Henrik B. Nielsen synes, det er meget fornuftigt. Han forventer, at væksten fortsætter, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne