Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter to år med underskud hører Druen & Bønnen nu igen til iblandt de restaurationer i Odense, som giver overskud. Øget konkurrence har ført til en skarpere profil, siger daglig leder Johanne Hyldal til Fyens.dk.

Efter to år med underskud på 150.000 kroner i 2016 og 85.000 kroner i 2017 har 2018 været et markant bedre år. Selvom der stadig er et godt stykke op til overskuddene fra endnu tidligere år, vidner sidste års resultat på 117.000 kroner om, at det går den rigtige vej.

”Der er sådan set en meget fornuftig forklaring på, at vi nu kan lave et overskud efter et par år med underskud. Druen & Bønnen har i mange år været en rigtig sund forretning. Men når man skal igennem et ejerskifte, og vi kommer ind med nogle nye idéer, er det meget naturligt, at der lige går nogle år, hvor gæsterne skal finde ud af, hvad Druen & Bønnen nu er, siger Johanne Hyldal.

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Log ind