Kan et hotel med kun ét værelse overleve? Det mener folkene bag det nystartede Hotel Møhr i Horsens.

”Vi havde nogle kvadratmeter, vi skulle udnytte, og vi syntes, det kunne være sjovt at lave et hotel. Vi vil gerne tilbyde vores gæster en ekstra oplevelse, men værelset er ikke forbeholdt gæster, siger medejer af Hotel Møhr Eoin Magill til TV2 ØSTJYLLAND.

Konceptet med ét værelse kan kun hænge sammen, fordi ejerne har en anden primær indtægtskilde, lyder det fra medlemschefen Nadeem Wasi fra HORESTA. Han kan sagtens forestille sig, at nogle af gæsterne på Møhr Steakhouse kunne blive fristet til en overnatning efter en god middag med vin.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Hotel-to-go: Abonnér på hotelydelser i hjemmet

På baggrund af feedback fra hotelgæster lancerer Nordic Choice Hotel i Stockholm en abonnementsordning, så gæster der er medlem af hotellets klub, kan opleve hotel-fornemmelsen hjemme, selv om de for længst er tjekket ud. Det sker til et udvalgt område – Kungsholmen i Stockholm – tæt ved hotellet, skriver Turisme.nu.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne