Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Airbnb og GoMore udbredte deleøkonomien – nu er turen kommet til Delihood, skriver virksomheden i en pressemeddelelse. Først solgte man brugt designertøj til andre, lejede sig ind i fremmede menneskers hjem og delte bilturen til Jylland med andre rejsende – uden at kende hinanden. Nu er tiden så kommet til at lave mad til hinanden.

Onlineplatformen Delihood ligger i forlængelse af disse succesfulde fænomener og bliver stedet for private menneskers maddeling i Danmark. Med Fødevarestyrelsens nye retningslinjer for privatsalg af mad, er det nu blevet muligt som privatperson at sælge for 100.000 kr. mad om året. Her kan dygtige amatørkokke altså få en ekstra indkomst, mens de dyrker deres passion for god mad.

Bag platformen står serieiværksætter Torben Klitbo (Cofoco, Roomservice, Dining Week m.fl.), burgerkonge Klaus Wittrup (Gasoline Grill), mad innovatør Max Schellenbauer (bla. Aarstiderne og Irma) og filosof Søren Riis (GoMore og UrbanWineBox).

Log ind