Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Rekrutteringsvirksomheden HelpAhead har netop uddannet et hold Serviceambassadører, der er jobparate og kan starte i praktik, løntilskud, projektansættelse eller ordinær stilling med det samme. De bærer samtidig på en stor bagage, med mange års erhvervserfaring, der repræsenterer forskellige områder indenfor erhvervslivet.

HelpAhead uddanner på 8. år mange ildsjæle, som ønsker, at gøre ny karriere. En akademiuddannelse (10 ECTS) indenfor salg, kommunikation eller oplevelsesøkonomi, hvorefter kandidaterne har erhvervet sig titlen ”Serviceambassadør”

Det er omkostningsfrit, at rekruttere HelpAheads serviceambassadører.

Kontakt HELP@HEAD for mere information omkring vore kandidater, uddannelser mm. Telefon: 2076 2600 eller 3020 2600 eller [email protected]

80.000 ledige hoteljobs i USA

USA’s hotelbranche kæmper for at skaffe flere medarbejdere, i år forventes ansat 45.000 nye. Manglen på arbejdskraft tvinger lønningerne op, det kan betyde dyrere hotelovernatninger.

Webinar: Genvejen til international arbejdskraft

Mange virksomheder har udfordringer med at rekruttere kvalificerede medarbejdere, men er du åben overfor at ansætte medarbejdere fra udlandet er der gratis hjælp at hente. Det kan du høre mere om på et webinar den 25. marts.

Log ind