Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Nu har madprofessionelle muligheden for at komme helt ind under skallen på ægget i en masterclass om æg i København med madanmelder og lektor i madkundskab, Helle Brønnum Carlsen og køkkenchef i Gastronomisk Innovation og medstifter af NaCl, Rasmus Leck Fischer.

Hvornår? 
Programmet er det samme, men datoerne varierer, så du kan tilmelde dig, når det passer dig bedst: 
Onsdag d. 6. marts 2019 kl. 08.30-12.30. 
Onsdag d. 20. marts 2019 kl. 08.30-12.30. 
Onsdag d. 24. april 2019 kl. 08.30-12.30.

Masterclassen bliver afholdt hos Gastronomisk Innovation, Frederiksborggade 1B, 1360 København – tæt på Nørreport st.

Tilmelding 
Tilmelding skal ske senest en uge inden afholdelse til Trine Møller Christensen på [email protected]. Husk at oplyse navn, virksomhed og mail. Husk at medbringe forklæde. 
Det bliver lærerigt, spændende og sjovt. Del meget gerne invitationen med relevante personer i dit foodservice-netværk. Du kan hente invitationen her.

Har du allerede lyst til at læse med, så download web-udgaven af bogen her: ”Æg – om egenskaber og anvendelsesmuligheder”.

Log ind