Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fredag den 1. februar var det 10 år siden, at familien Milling åbnede Hotel Park i Middefart. Det var også dagen, hvor Cathe Jakobsen startede som chef for hotellet, skriver Fyens.dk.
”Jeg blev ansat en måned før, hotellet åbnede. Derfor føler jeg også lidt, det er mit hotel”, fortæller hotelchefen med et smil.
Hotellet har siden sin start undergået en stor udvikling. Den smukke bygning centralt i Middelfart var kommunalt hospital fra 1916 og frem til 1964. Herefter blev den overtaget af Civilforsvaret, inden den fra 2000 og frem til 2005 fungerede som flygtningecenter. I 2006 købte Milling Hotels bygningen, hvor de næste to år blev brugt på at skille huset ad indvendigt og bygge det op igen, så det kunne fungere som hotel.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Turismeudspil: Reformér Campingreglementet
18-04-2024
-
Ny i HORESTA: fokus på gastronomi og selvforkælelse i naturskønne omgivelser
18-04-2024
-
Hotel Insights 2024: Lær at sikre synlighed på nettet
18-04-2024
-
Vi har opdateret vores ansættelsesbeviser
18-04-2024
-
Danmarks Bedste Konferencekokke er blevet kåret
18-04-2024
PRESSEKLIP
-
Nyt kanonregnskab fra hotelscenen: Scandic leverer stort overskud
18-04-2024
-
Sofie og Jeppe rækker ud efter medaljer til Skills, og forventninger til dem er store
18-04-2024
-
I dag åbner Københavns nye madmekka efter flere års ombygning
18-04-2024
-
Femte måned i træk med tilbagegang i passagerer
18-04-2024
-
7.000 kvadratmeter stort plejecenter udbydes til hotelprojekt
18-04-2024
-
Flere campister – men færre campingvogne
18-04-2024
-
Great Northern i Kerteminde er næsten klar til at blive vist frem: Udvider restauranten - næste skridt bliver hotel
18-04-2024
-
Knald eller fald for Ild.Pizza: Her genåbner to af Aarhus-kædens pizzeriaer
18-04-2024