Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Scandic vil nemlig tilbyde kommende kokke-, tjener- og receptionistelever jobgaranti efter endt uddannelsesforløb. Det fortæller kæden i en pressemeddelelse, skriver BT.

Scandic ønsker nemlig at fordoble antallet af faglærte elever inden for de kommende år, hvor kæden skal ansætte godt 700 nye medarbejdere til fire nye hoteller i Aarhus og København.

”Vi er altid på udkig efter unge talenter, hvorfor det er en glæde, at vi nu kan tilbyde jobgaranti til både nuværende og fremtidige elever. Vi tror på, at vi med et ekstraordinært, internt uddannelsesforløb og nu jobgarantien kan tiltrække endnu flere dygtige unge mennesker fremover,” siger Anne Mette Pedersen, HR-direktør i Scandic, i pressemeddelelsen.

80.000 ledige hoteljobs i USA

USA’s hotelbranche kæmper for at skaffe flere medarbejdere, i år forventes ansat 45.000 nye. Manglen på arbejdskraft tvinger lønningerne op, det kan betyde dyrere hotelovernatninger.

Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside og egen online booking

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind