EU har foreslået en ny skat for teknologivirksomheder, som kan udgøre en trussel for Booking.com, skriver Skift.com.

Booking.com’s CEO Gillian Tans mener, at det vil være til skade for innovationen i virksomheder, som burde have mulighed for at investere i stedet for at betale mere i skat. Hun mener, at virksomheden i forvejen betaler sin skat i Europa.

Forslaget fra EU vil pålægge en skat på 3 pct. af Europa-genereret omsætning fra teknologivirksomheder. Virksomheder som Spotify og Booking.com har reageret ved at sige, at det er problematisk at beskatte omsætning, når mange af virksomhederne ikke er profitable endnu.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Rejsende vil ikke være del af overturisme

Hvad kommer til at definere turismeerhvervet næste år? Booking.com har givet deres bud, og her nævner platformen ’rise of the second cities’ – altså øget fokus på de byer, som ligger i laget lige under hovedstader m.m.

Få 3 tips til at gøre en forskel, når du indberetter til eIndkomst

Det er vigtigt, at både beløb og datoer er korrekte, når virksomheder indberetter til eIndkomst. Fejl i eIndkomst kan nemlig have store konsekvenser for den enkelte medarbejder. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, kan det have betydning for for eksempel tildeling af boligstøtte, banklån, kassekredit og dagpenge.

Prisklausuler: Booking.com får medhold i Tyskland

En ny afgørelse har givet Booking.com medhold i deres prisklausuler over for hotellerne, som portalerne mener er til for at afholde kunderne fra at udnytte OTA’ernes tjenester gratis. Det skriver Booking.com.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne