Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Best Western Hotels & Resorts har overtaget hotelkæden WorldHotels™ med 300 unikke premium hoteller og resorts på nogle af verdens mest attraktive destinationer. Ved overtagelsen af WorldHotels udvider Best Western sin kapacitet og tilfører premium- og luksushoteller til porteføljen.

"Der er en enorm synergi mellem Best Westen og WorldHotels. Udover, at vi nu kan tilbyde hoteller i alle kategorier, skaber overtagelsen store konkurrencefordele for begge selskaber", siger David Kong, VD og koncernchef for Best Western Hotels & Resorts. "Jeg har den største respekt for WorldHotels og ser et enormt potentiale. Fokus de kommende måneder vil være at drage fordel af synergierne og samtidig bibeholde hvert hotels særpræg og identitet. Geoff Andrew fortsætter som VD for WorldHotels, hvilket vi er glade for", afslutter Kong.

WorldHotels vil fortsætte med at skille sig ud i sine personlige og individuelle tilbud, samtidigt som hotellerne kan drage nytte af alle Best Westerns ressourcer såsom e-handel platform, samarbejde, loyalitetsprogram, salg- og markedsføringssupport, globalt distributionsnet og indtægtsoptimering.

Se også

Log ind