Det er en dag sidst i januar, og overfor sidder den tidligere militærmand Jacob Gram Alsing i en stol med venlige øjne og korslagte arme. 19 år har han brugt i hæren, men gennem de seneste seks år har den tidligere major styret Mikkeller-imperiet under titlen daglig leder, skriver FødevareWatch.dk.

Netværket tæller i alt 45 steder under Mikkellers brand, hvis grene af barer, butikker og restauranter efterhånden når metropoler i alle verdenshjørner. Der er flere i støbeskeen, mens det ikke er ualmindeligt, at tilbud om samarbejder tikker ind i mailboksen hos ølproducenten.

"Hvis de rigtige projekter kommer, slår vi til. Jeg ved, at vi kommer til at åbne et sted mellem 10-15 steder i år. Det kan jeg se ud fra de projekter, vi har på tegnebrættet," fortæller Jacob Gram Alsing, der fastholder, at antallet af åbninger ikke er et målebånd for dem.

Læs hele historien på FødevareWatch.dk.

Har du fået læst?

Video: Ambitiøs hoteludvidelse skal imødekomme nye målgrupper

Copenhagen GO Hotel bliver nu 88 værelser rigere, så hotellet i alt har 219. Det sker med en innovativ modulløsning, som på to uger konstruerer en ny hotelfløj i denne og næste uge. Derefter står der en spritny hotelejendom på seks etager, som blot mangler de afsluttende detaljer, før den kan byde velkommen til overnattende gæster.

Street Food-marked udvider

Madmarkedet Aarhus Street Food udvider rammerne for foretagendet. Med det håber selskabet på at øge antallet af køkkener med fem til i alt 27.

USAs måske mest hippe restaurant åbner filial i København

En af USAs mest hippe kultrestauranter gennem de sidste ti år, Mission Chinese Food, åbner permanent filial i Viktoriagade på Vesterbro til januar. Bag initiativet står Mikkel »Mikkeller« Borg Bjergsø, som har været stamkunde på den kinesiske restaurant i Mission Street, siden han i 2013 åbnede ølbar i San Francisco.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne