Det er en dag sidst i januar, og overfor sidder den tidligere militærmand Jacob Gram Alsing i en stol med venlige øjne og korslagte arme. 19 år har han brugt i hæren, men gennem de seneste seks år har den tidligere major styret Mikkeller-imperiet under titlen daglig leder, skriver FødevareWatch.dk.

Netværket tæller i alt 45 steder under Mikkellers brand, hvis grene af barer, butikker og restauranter efterhånden når metropoler i alle verdenshjørner. Der er flere i støbeskeen, mens det ikke er ualmindeligt, at tilbud om samarbejder tikker ind i mailboksen hos ølproducenten.

"Hvis de rigtige projekter kommer, slår vi til. Jeg ved, at vi kommer til at åbne et sted mellem 10-15 steder i år. Det kan jeg se ud fra de projekter, vi har på tegnebrættet," fortæller Jacob Gram Alsing, der fastholder, at antallet af åbninger ikke er et målebånd for dem.

Læs hele historien på FødevareWatch.dk.

Har du fået læst?

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Hotel sætter miljøet først: Stor udvidelse er skrinlagt

Direktør på Sinatur Haraldskær, Kari Brandsgård, har i flere omgange talt om, at erhvervslivet i lang tid er drevet på mål om vækst, og at det ikke kan blive ved med at gå rent miljømæssigt. Og hvordan stemmer det så med, at Vejle Amts Folkeblad for et år siden - i januar 2019 - kunne fortælle, at Haraldskær Sinaturhotel og Konference gik og bryggede på at bygge en ny værelsesfløj?

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne