Det er en dag sidst i januar, og overfor sidder den tidligere militærmand Jacob Gram Alsing i en stol med venlige øjne og korslagte arme. 19 år har han brugt i hæren, men gennem de seneste seks år har den tidligere major styret Mikkeller-imperiet under titlen daglig leder, skriver FødevareWatch.dk.

Netværket tæller i alt 45 steder under Mikkellers brand, hvis grene af barer, butikker og restauranter efterhånden når metropoler i alle verdenshjørner. Der er flere i støbeskeen, mens det ikke er ualmindeligt, at tilbud om samarbejder tikker ind i mailboksen hos ølproducenten.

"Hvis de rigtige projekter kommer, slår vi til. Jeg ved, at vi kommer til at åbne et sted mellem 10-15 steder i år. Det kan jeg se ud fra de projekter, vi har på tegnebrættet," fortæller Jacob Gram Alsing, der fastholder, at antallet af åbninger ikke er et målebånd for dem.

Læs hele historien på FødevareWatch.dk.

Har du fået læst?

Lufthavnen er klar med udbygning for milliarder

I bestræbelserne på at rykke et afgørende skridt nærmere ambitionen om at få Københavns Lufthavn skubbet op i den absolutte top over største lufthavne i Europa foretager adm. dir. Thomas Woldbye nu det afgørende træk med en helt ny terminalbygning.

Hotel udvider med nye værelser og en suite

Det er et værelse ud over det sædvanlige, hjørneværelset på den nye etage af Hotel Skjern. Panorama-suiten har bedre plads end de øvrige værelser på etagen, faktisk fylder den to værelsers plads, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne