Årets ret med Gris er en konkurrence for kokke, som formår at lave retter, der viser nye, anderledes og velsmagende sider af grisekød, skriver GodeRaavarer.dk.

Formålet med konkurrencen er at inspirere kokke samt forbrugerne til at se mulighederne i dansk gris som råvare. Konkurrencen tiltrækker hvert år den absolutte elite inden for dansk gastronomi og vi ved at rigtig mange kokke elsker gris. Ved at vise den store variation i brugen af gris samt den høje gastronomiske kvalitet, kan endnu flere blive inspireret til selv at tilberede flere måltider med gris.

Konkurrencen finder sted på Hotel & Restaurantskolen i Valby mandag d. 28. oktober 2019. 

Du kan indstille på Facebook eller på Instagram med hashtagget #åretsretmedgris eller ved at sende en mail til andn@lf.dk

I hele 2019 vil vi sætte særligt fokus på de nominerede, på grisen og på gastronomien. 

Konkurrencen arrangeres af Landbrug & Fødevarer og er støttet af Norma & Frode S. Jacobsens Fond.

 Se indstillinger fra tidligere år.  

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne