Årets ret med Gris er en konkurrence for kokke, som formår at lave retter, der viser nye, anderledes og velsmagende sider af grisekød, skriver GodeRaavarer.dk.

Formålet med konkurrencen er at inspirere kokke samt forbrugerne til at se mulighederne i dansk gris som råvare. Konkurrencen tiltrækker hvert år den absolutte elite inden for dansk gastronomi og vi ved at rigtig mange kokke elsker gris. Ved at vise den store variation i brugen af gris samt den høje gastronomiske kvalitet, kan endnu flere blive inspireret til selv at tilberede flere måltider med gris.

Konkurrencen finder sted på Hotel & Restaurantskolen i Valby mandag d. 28. oktober 2019. 

Du kan indstille på Facebook eller på Instagram med hashtagget #åretsretmedgris eller ved at sende en mail til andn@lf.dk

I hele 2019 vil vi sætte særligt fokus på de nominerede, på grisen og på gastronomien. 

Konkurrencen arrangeres af Landbrug & Fødevarer og er støttet af Norma & Frode S. Jacobsens Fond.

 Se indstillinger fra tidligere år.  

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Nytårshilsen: ”2019 handlede om klimaansvar – 2020 handler om klimahandling”

2019 vil stå tydeligt i historien som et ’klimaår’, hvor der kom et globalt fokus på, hvordan vi forbruger klodens ressourcer. Der er ingen tvivl om, at vi alle har et ansvar for konstant at tænke, hvordan vi kan leve og drive virksomheder på nye og mere bæredygtige måder. Nu går vi ind i 2020, som bliver et år for klimahandling, skriver HORESTAs formand, Jens Zimmer Christensen, i sin nytårshilsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne