Efter et par turbulente dage på Værftet Café og Restaurant i Struer, hvis forpagter tidligere på ugen gik konkurs, er der nu faldet ro på gemytterne igen, lader det til. I en mail fra Rasmus Færch bekræftes det, at køkkenchef Mikkel Majlandt bliver ny indehaver af Værftet Café og Restaurant, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

”Det har været en hektisk uge. Men vi havde før snakket om, om jeg skulle overtage, så jeg var forberedt,” siger Mikkel Majlandt til Dagbladet.

Mikkel Majlandt er blot 23 år gammel, men han har allerede rigelig erfaring i et køkken. Efter flere år som køkkendreng og kok på hoteller på skisportssteder i Østrig kom Mikkel Majlandt i køkkenet på Michelin- restauranten Kokkeriet i København.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne