Efter et par turbulente dage på Værftet Café og Restaurant i Struer, hvis forpagter tidligere på ugen gik konkurs, er der nu faldet ro på gemytterne igen, lader det til. I en mail fra Rasmus Færch bekræftes det, at køkkenchef Mikkel Majlandt bliver ny indehaver af Værftet Café og Restaurant, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

”Det har været en hektisk uge. Men vi havde før snakket om, om jeg skulle overtage, så jeg var forberedt,” siger Mikkel Majlandt til Dagbladet.

Mikkel Majlandt er blot 23 år gammel, men han har allerede rigelig erfaring i et køkken. Efter flere år som køkkendreng og kok på hoteller på skisportssteder i Østrig kom Mikkel Majlandt i køkkenet på Michelin- restauranten Kokkeriet i København.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Flot overskud på Munkebo Kro

Regnskabet hos Munkebro Kro viser et lille fald, skriver Fyens.dk. Overskuddet er reduceret fra 1,3 millioner kroner til 981.954 kroner før skat.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne