Efter et par turbulente dage på Værftet Café og Restaurant i Struer, hvis forpagter tidligere på ugen gik konkurs, er der nu faldet ro på gemytterne igen, lader det til. I en mail fra Rasmus Færch bekræftes det, at køkkenchef Mikkel Majlandt bliver ny indehaver af Værftet Café og Restaurant, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

”Det har været en hektisk uge. Men vi havde før snakket om, om jeg skulle overtage, så jeg var forberedt,” siger Mikkel Majlandt til Dagbladet.

Mikkel Majlandt er blot 23 år gammel, men han har allerede rigelig erfaring i et køkken. Efter flere år som køkkendreng og kok på hoteller på skisportssteder i Østrig kom Mikkel Majlandt i køkkenet på Michelin- restauranten Kokkeriet i København.

Mange vil være direktør for nyt dansk hotel

Lige nu er John Ankjær, partner i hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager, midlertidig direktør på Hotel Alsik, indtil der er fundet en ny øverste chef for hotellet, skriver Standby.dk.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Natlivsprofil bliver politisk chef i Rekom Group

Lars Børsting bliver boende i Næstved-området, selv om han fra årsskiftet skifter arbejdsplads fra Næstved bymidte til hele landet og måske en smule i Norge og Finland, skriver Sjællandske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne