Efter et par turbulente dage på Værftet Café og Restaurant i Struer, hvis forpagter tidligere på ugen gik konkurs, er der nu faldet ro på gemytterne igen, lader det til. I en mail fra Rasmus Færch bekræftes det, at køkkenchef Mikkel Majlandt bliver ny indehaver af Værftet Café og Restaurant, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

”Det har været en hektisk uge. Men vi havde før snakket om, om jeg skulle overtage, så jeg var forberedt,” siger Mikkel Majlandt til Dagbladet.

Mikkel Majlandt er blot 23 år gammel, men han har allerede rigelig erfaring i et køkken. Efter flere år som køkkendreng og kok på hoteller på skisportssteder i Østrig kom Mikkel Majlandt i køkkenet på Michelin- restauranten Kokkeriet i København.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Scandics tidligere salgsdirektør skal hjælpe Comwell

Peter Hansen forlod sidste sommer Danmarks største hotelkæde, Scandic, hvor han var salgsdirektør for corporate og MICE. Nu er han netop tiltrådt som konsulent for Comwell med blandt andet fokus på Comwell Aarhus, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne