Bocuse d'Or, Michelin, Årets Kok 2019 og Kokkelandsholdet er alle repræsenteret, når DM i Østersgastronomi for anden gang afvikles lørdag den 12. oktober 2019 i Danmarks Skaldyrshovedstad Nykøbing Mors. DM holdes sammen med Østers- og Muslingepremieren.

Sidste års vinder, Jeppe Foldager fra Restaurant Kanalen på Christianshavn i København, og som i 2013 vandt sølv ved Bocuse d'Or, har meldt sig klar til at forsvare sidste års sejr i konkurrencen.

Michelin har siden 2018 drysset en flot stjerne ud over Restaurant Jordnær på Gentofte Hotel. Herfra kommer Eric Vilgaard, der benhårdt går efter at få stjerner i den eftertragtede spiseguide. Der er kun en vej, og det er opad - alt andet vil være uambitiøst, er holdningen hos Eric Vilgaard, der driver restauranten sammen med hans kone Tina.

Læs meget mere om hele arrangementet, der går under navnet Østers- & Muslingepremieren på www.skaldyrshovedstad.dk/premiere.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Toprestaurant overtager slagteri

Den bornholmske gourmentrestaurant Kadeau overtager slagteriet Hallegaard, som restauranten i forvejen har et tæt samarbejde med.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne