Bocuse d'Or, Michelin, Årets Kok 2019 og Kokkelandsholdet er alle repræsenteret, når DM i Østersgastronomi for anden gang afvikles lørdag den 12. oktober 2019 i Danmarks Skaldyrshovedstad Nykøbing Mors. DM holdes sammen med Østers- og Muslingepremieren.

Sidste års vinder, Jeppe Foldager fra Restaurant Kanalen på Christianshavn i København, og som i 2013 vandt sølv ved Bocuse d'Or, har meldt sig klar til at forsvare sidste års sejr i konkurrencen.

Michelin har siden 2018 drysset en flot stjerne ud over Restaurant Jordnær på Gentofte Hotel. Herfra kommer Eric Vilgaard, der benhårdt går efter at få stjerner i den eftertragtede spiseguide. Der er kun en vej, og det er opad - alt andet vil være uambitiøst, er holdningen hos Eric Vilgaard, der driver restauranten sammen med hans kone Tina.

Læs meget mere om hele arrangementet, der går under navnet Østers- & Muslingepremieren på www.skaldyrshovedstad.dk/premiere.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne