Nu er der snart endnu et sted at stille sulten, når gæsterne shopper hos Bruuns Galleri: Den 1. oktober slår Café Fry nemlig dørene op på storcentrets førstesal, skriver SmagAarhus.

“Aarhus er en stor by, og derfor er det vigtigt, man som café ligger det rigtige sted. Bruuns Galleri er det helt rigtige sted for os: Et stort indkøbscenter med mange besøgende,” fortæller indehaver af Café Fry Ali Poyraz.

Café Fry har også hjemme i Herning, Viborg og Randers.

Har du fået læst?

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

IT-mand overtager konference- og feriecenter

Iværksætteren Allan Bruhn overtager Kysthusene i Gilleleje efter Leif & Frederik Arnesen, som har ejet og drevet stedet i knap 10 år. Kysthusene består blandt andet af et konferencecenter med restaurant og overnatningsmuligheder for op til 250 personer, indendørs- og udendørs pools, strandcafé og adgang til moderniserede feriehuse, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne