Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Ejerne har skudt nye penge i Hotel Amerika ved Hobro, skriver Nordjyske.

”2017 var et regulært katastrofeår for os. Derfor gik vi i 2018 i gang med at lave hele vores forretning om, og det lykkedes os at knække kurven sidste år, selv om vi endte med et underskud. Hvis prognoserne for 2019 holder, forventer vi et resultat omkring nul”, siger Hotel Amerikas direktør Peter Lyngby Hansen.

Han forklarer, at omlægningen af forretningen handler om at satse på kvalitet i stedet for mængdeprodukter. Man forsøger at brande sig på gastronomiske oplevelser og naturskøn beliggenhed. Her spiller hotellets restaurant, Uafhængig, en central rolle, og den har da også høstet stor anerkendelse, blandt andet hos NORDJYSKEs madanmeldere og som finalist i konkurrencen om at blive Nordjyllands bedste gourmetrestaurant. I juni vandt Uafhængig også en pris i Paris for "Bedste Gourmet Morgenmad".

Log ind