Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Ledighedskøen er blevet en snas længere fra maj til juni. Her er der blevet 900 flere ledige, viser tal fra Danmarks Statistik ifølge PolicyWatch.dk.

Til trods for den stigende ledighed, der går fra 3,7 til 3,8 pct., mener beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S), at der skal gøres mere for at sikre nok arbejdskraft til danske virksomheder.

"Vi kan se, at ledigheden er steget lidt i juni, men samlet set er den stadig historisk lav. Vi har fortsat en unik chance for at sikre, at endnu flere får en fod ind på arbejdsmarkedet. Her er et af de vigtigste redskaber for denne regering opkvalificering. Vi ønsker at forbedre mulighederne for efteruddannelse, for har man kvalifikationerne, er man mindre følsom overfor nedgang i økonomien," udtaler Peter Hummelgaard i en pressemeddelelse.

80.000 ledige hoteljobs i USA

USA’s hotelbranche kæmper for at skaffe flere medarbejdere, i år forventes ansat 45.000 nye. Manglen på arbejdskraft tvinger lønningerne op, det kan betyde dyrere hotelovernatninger.

Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside og egen online booking

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind