Kan man være en »min-dør-er-altid-åben-topchef«, når man konstant er på farten og ikke engang har sit eget kontor? Hvis man spørger Christen Bagger, som er chef for Clarion i Norden, så er svaret ja.

Da hans ansvar dækker over 4.700 ansatte fordelt på 29 hoteller, bliver han nødt til at rejse meget. Det vidste han fra sin første arbejdsdag i hotelkæden. Han fik fra start et kontor i koncernhovedkvarteret i Oslo, men det valgte han hurtigt at skippe igen. Der er nemlig fordele ved at vælge at være chef på farten, fremhæver Christen Bagger.

”90 procent af mine møder er på vores hoteller. De er spredt over fire lande, og det er grundlæggende ikke vigtigt, at mødet finder sted i Oslo. Derimod giver rejseaktiviteten mig mulighed for at møde både gæster og de ansatte. Jeg får lov at se dem i øjnene. Det giver mig den feedback, der er så vigtig at få som chef,” siger han.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Madens Folkemøde vælger ny bestyrelsesformand

Tidligere borgmester i Lejre Mette Touborg, der har rødder i det vestjyske landbrugsland, er blevet valgt som ny bestyrelsesformand i Foreningen Madens Folkemøde, skriver FødevareWatch.dk.

Her er vinderen Danhostels værtskabspris 2019

I år gik Danhostels værtskabspris pris til Annette og Henrik Kjeldsen, værtsparret på Danhostel Herning. I begrundelsen for at prisen gik til netop værtsparret på Danhostel Herning lød det, at stedet ligger i den absolutte top af skalaen på områderne: personale, service og forplejning, som er nogle af de parametre, man måler kandidaterne på. Prisen blev overrakt af blandt andre foreningens bestyrelsesformand Poul Kristian Mouritsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne