Kan man være en »min-dør-er-altid-åben-topchef«, når man konstant er på farten og ikke engang har sit eget kontor? Hvis man spørger Christen Bagger, som er chef for Clarion i Norden, så er svaret ja.

Da hans ansvar dækker over 4.700 ansatte fordelt på 29 hoteller, bliver han nødt til at rejse meget. Det vidste han fra sin første arbejdsdag i hotelkæden. Han fik fra start et kontor i koncernhovedkvarteret i Oslo, men det valgte han hurtigt at skippe igen. Der er nemlig fordele ved at vælge at være chef på farten, fremhæver Christen Bagger.

”90 procent af mine møder er på vores hoteller. De er spredt over fire lande, og det er grundlæggende ikke vigtigt, at mødet finder sted i Oslo. Derimod giver rejseaktiviteten mig mulighed for at møde både gæster og de ansatte. Jeg får lov at se dem i øjnene. Det giver mig den feedback, der er så vigtig at få som chef,” siger han.

Læs hele historien her.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne