Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Brian Fabricius overtog Hotel Viking efter sine forældre i et generationsskifte i 2015. Siden da er det gået stærkt. Viking gennemgår en stor renovering og der er en stærk tro på fremtiden for hotellet, skriver Turisme.nu.
”Jeg plejer at sige, at jeg er mine forældres barn nummer to. Jeg føler det som et stort privilegie at vokse op her på hotellet, og jeg er sikker på, at det har givet mig en større menneskelig forståelse. Jeg er jo blevet opdraget af alle her.”
En vigtig faktor for successen har været en benhård segmentering. Der er blevet ryddet op, så der ikke er et stort antal varer på hylden, men i stedet er fokus på spaophold og konferencer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Der er noget, danskerne ikke har lært om at gå på restaurant – og det handler om opførsel, lyder opsang
19-04-2024
-
Velkendt navn gør comeback som hoteldirektør på Lolland
19-04-2024
-
Lille dansk kro hyldet i New York Times
19-04-2024
-
Efter 10 år: Vil stoppe ulovlige overnatninger
19-04-2024
-
Overskud hos Billund Lufthavnshotel
19-04-2024
-
Nu opføres jysk feriecenter til 120 millioner kroner
19-04-2024
-
25 millioner kroner til markedsføring: Jysk destination jagter de internationale turister
19-04-2024