Hotel- og Restaurantskolen i København inviterer til træf mellem virksomheder og elever. Så søger jeres virksomhed elever de kommende måneder, har I mulighed for at møde skolens elever, der er færdige med deres grundforløb til sommer.

Virksomheder vil få egen ’stand’ med navneskilt, hvor de kan fremvise menu, brochurer, visitkort m.m. – og hvor eleverne kan få sig en snak og evt. aflevere deres CV.

Hvornår?

Torsdag den 16. maj 2019 kl. 10:00 til 12.00.

Hvor?

Vi mødes i Hotel- og Restaurantskolens eventsal, Bygning D kl. 10:00. Eleverne vil være til stede mellem kl. 10:30 og 12:00.

Tilmelding

Skriv til Tanja Kreuger på tbk@hrs.dk eller ring på 3386 2503. Virksomheder er også velkomne til at komme flere. Husk at oplyse, hvilken slags elever I søger.

Kokkeelev føler sig udnyttet: Kræver kæmpe-erstatning

En kokkeelev mener at have penge til gode for helligdage, overarbejde, pension samt mistede friweekender og fridøgn. Sammen med sit fagforbund, 3F, kræver han omkring 415.000 kroner, som han mener han har tilgode hos sin tidligere arbejdsgiver, skriver JydskeVestkysten.

Politik: Venner bliver fjender over temaet ”arbejdskraft”

Milliarderne flyder i en lind strøm gennem hele valgkampen, mens det kniber en kende med finansieringen. For med en rekordhøj beskæftigelse, er det svært at se, hvordan danske virksomheder kan få flere i arbejde og dermed øge skattegrundlaget, skriver mediet F5.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne