Skøn natur, dejlige badestrande, fred og ro og kun en kort køretur til København. Det er hovedbudskaberne i en storstilet reklamekampagne, der netop er skudt i gang i en lang række tyske medier og online-kanaler. Kampagnen er resultatet af et skelsættende nyt samarbejde i den sjællandske turistbranche.

Tyskerne bliver mere og mere glade for at holde ferie i Danmark. En ny analyse af tyskernes ferieønsker viser, at 21,2 procent gerne vil holde ferie i Danmark inden for de næste tre år. Omregnet svarer det til over 13 millioner tyskere over 14 år, og det er det højeste niveau siden 2004.

Men i stedet for, at tyskerne gør, som de plejer, og plotter Blåvand eller Bornholm ind på gps'en i BMW'en, skal de have øjnene op for Sjællands mange feriekvaliteter.

”Vi skal have en større bid af kagen på Sjælland, og det skal vi opnå ved at slå kræfterne sammen. Hernede har vi i forvejen et glimrende samarbejde med turistbranchen på Lolland-Falster. Nu udvider vi samarbejdet til at omfatte hele Sjælland”, oplyser Mike Olesen, marketingchef i VisitSydsjælland-Møn A/S.

(Sjællandske)

Helsingør truer med turismeexit

Et enigt kultur- og turismeudvalg i Helsingør, der repræsenterer et massivt flertal i byrådet, står bag en anbefaling om, at Helsingør Kommune bliver en del af turismesamarbejdet i Wonderful Copenhagen (WoCo), og borgmester Benedikte Kiær (K) skal anbefale de øvrige ejere af VisitNordsjælland i form af kommunerne Halsnæs, Fredensborg, Gribskov og Hillerød, at man i fællesskab lægger sig under WoCo's paraply, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Direktiv: Hoteller skal sikre sig, at anmeldelser brugt i markedsføring er korrekte

En efterhånden velkendt problemstilling er brugen af falske brugeranmeldelser, hvor et hotel for eksempel roses til skyerne af, hvad der viser sig at være opdigtede brugere. Men fremover bliver de erhvervsdrivende forpligtet til at sikre, at de brugeranmeldelser, som de anvender i deres markedsføring, ikke er falske, skriver Erhvervsministeriet.

Aarhus kåret som en af verdens nye favoritdestinationer i 2020

Det internationale rejsemedie Travel Lemming og en jury af verdens førende rejsebloggere har netop hædret Aarhusregionen med ’Emerging Destination Award 2020’, og dermed rykker Aarhus ind på en attraktiv liste over 30 nye rejsemål i hele verden, som rejsende anbefales at besøge i 2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne