Skifteretten i Aalborg har 1. april taget anpartsselskabet ZQM35 under konkursbehandling, men en nærmere granskning afslører, at der bag det anonyme navn gemmer sig en af Aalborgs fremmeste restauranter, skriver Nordjyske.dk.

Det tilhørende CVR-nummer viser nemlig, at navnet er ændret. Indtil for nylig hed ZQM35 således Canblau Tapasbar Aalborg ApS.

Ejerne af Canblau er Jimmy Holm, Michael Miv Pedersen og Claus Broberg. De driver ligeledes Restaurant Tabu, Slagterbørsen (i samme lokaler som Canblau), den nye vegetarrestaurant Ubat Veggie og Glashuset i Lønstrup.

”Vi var i gang med en kontrolleret nedlukning af selskabet og ville formentlig allerede i morgen (onsdag, red.) have begæret os selv konkurs, fortæller Claus Broberg til NORDJYSKE Medier.

Har du fået læst?

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne