Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Vibeke Stentoft tiltræder i dag stillingen som ny hotelchef på Comwell Kongebrogaarden i Middelfart.

Vibeke Stentoft (50) er uddannet hos DFDS Seaways, hvorefter hun blev ansat i forskellige salgsstillinger på Radisson SAS i København og efterfølgende som booking- og konferencechef på Radisson i Aarhus.

I 2007 kom hun til Sixtus Sinatur Hotel & Konference i Middelfart og tog en afstikker til Hindsgavl Slot i 2014-2016, hvor hun blev ansat som hotelchef. I 2016 vendte hun tilbage til Sixtus Sinatur i Middelfart, hvor hun har været ansat som direktør og en del af den overordnede direktørgruppe.

Branchen er bedre end sit rygte

Mens hotel- restaurations- og turistbranchen har ry for at være et hårdt sted at arbejde, giver en ny undersøgelse et andet billede. Medarbejdertilfredsheden er stor.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind