Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Kokkelandsholdet og Tjenerlandsholdet er gået sammen dog således, at begge brands fortsætter. Det skal effektivisere administration, fundraising, kommunikation og styrke den fremtidige rekruttering til både kokke- og tjenerfagene.

”Kokkene kan lave nok så god mad, men hvad hjælper det, hvis der ikke er nogle til kompetent at sørge for servering og præsentation af maden på landets restauranter. Derfor giver det god mening, at Tjenerlandsholdet kommer ind under den paraply, der indtil videre inkluderer Kokkelandsholdets tre landshold (Kokkelandsholdet, Juniorlandsholdet og Cateringlandsholdet)”, siger Uffe Nielsen, der er formand for Kokkelandsholdet og Kokkeforeningen Danmark.

Det nye samarbejde betyder helt konkret, at Kokkelandsholdets CEO Morten Juul Andersen og hans stab overtager al administration af Tjenerlandholdet på samme måde som man i forvejen driver de tre Kokkelandshold.

648 stykker bestik…..

Om mindre end tre uger kårer vi Årets Kok, Årets Tjener og landets bedste elever, og det er en stor praktisk øvelse, som involverer langt mere og langt flere end konkurrencedeltagerne.

Log ind