Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
First Hotel Kong Frederik ved Rådhuspladsen i København har fået nyt system så postevand filtreres ekstra, før det serveres. Dermed skal hotellet ikke købe og have transporteret flaskevand, skriver Standby.dk.
”Selvfølgelig er dette en besparelse for os – men vi hjælper også miljøet, skåner vores medarbejdere og gør det billigere for vores gæster,” siger hoteldirektør Kenneth Pedersen til STANDBY.dk
Han står i spidsen for firestjernede First Hotel Kong Frederik med 110 værelser ved Rådhuspladsen i København.
Hotellet tilbagetog sidste måned driften af sin restaurant fra restaurantkæden Cofoco, der havde stået for forpagtningen i seks år. I stedet har hotellet nu åbnet sin egen restaurant, Louises Fiskebar, der dog også serveres andet end fisk, for eksempel steaks.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Old Irish Pub runder 400 millioner og slår rekord for omsætningen
25-04-2024
-
Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter
25-04-2024
-
Lalandia lander rekord-overskud
25-04-2024
-
Sønderjysk luksushotel headhunter kendt restaurant-trio
25-04-2024
-
Nu sætter Kolding Kommune populær og meget centralt placeret vandrehjem til salg
25-04-2024
-
Kæmpe familie-restaurant slår dørene op i Helsingør
25-04-2024
-
Aro er klar til næste Michelin-stjerne
25-04-2024