Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Freja Staghøj Mortensen har chancen for at blive kåret som danmarks mest talentfulde tjenerelev, når hun fra torsdag er blandt deltagerne ved weekendens DM i Skills, der foregår i Næstved.

Lige nu er hun på sit sidste år som tjenerelev på Restaurant Salt i København, men allerede som 14-årige begyndte hun at arbejde i restauranterhvervet. Dog uden at overveje det som en karrierevej.

”Jeg havde ikke tænkt, at man kunne blive tjener som en uddannelse. Hvis jeg havde vidst det, da jeg gik ud fa 9. klasse, havde jeg valgt det med det samme”, siger hun til TV2/Lorry, der har tegnet et portræt af hende.

Mange fortæller hende, at det er et fag, hvor man er tallerken-taxa og er dårligt lønnet. Men det er ikke hendes opfattelse af jobbet.

”En tjener er selvfølgelig den, der serverer noget god mad rundt omkring på restaurationerne, og så er vi dem, der sørger for at have overblikket og sikrer, at alt fungerer. Det går helt basalt ud på at være en god menneskekender”, siger Freja.

Se hele indslaget med Freja her.

Stor dansk hotelkoncern hyldede sine mange elever

Arp-Hansen Hotel Group, Københavns største hotelkæde, hyldede ved sit årlige event Årets Elev sine 28 receptionist-, tjener- og kokkeelever. Der var tre vindere plus særprisen: Årets Fighter.

Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside og egen online booking

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind