Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Seks kokketalenter – heriblandt fire fra Hotel & Restaurantskolen i København er nominerede til Oluf Brønnums Fonds Talentpris ØST. Prisen, der overrækkes af undervisningsminister Merete Riisager, uddeles til en nyudlært kok med et håndværksmæssigt talent ud over det sædvanlige – og vinderen modtager ud over æren et rejsegavekort på 50.000 kroner

Oluf Brønnums Fonds Talentpris uddeles 30. april for 3. gang til en nyudlært kok, der har gjort sig særligt bemærket – og ud over Marie Louise Westmark, Daniel Duffau-Rasmussen, Jonas Harboe Frederiksen og Ingeborg Bloch Christensen fra Hotel & Restaurantskolen i København er Linea Tindahl Ploug og Sebastian Holberg Svendsgaard fra erhvervsskolerne i henholdsvis Hillerød og Slagelse nomineret.

Hans Kjellsson fra Sushi Anaba vinder Oluf Brønnums Fonds Talentpris

Interessen for madlavning blev plantet i barndomshjemmet, og Hans Kjellsson er i dag særligt vild med det japanske køkken, hvor akkuratessen og detaljeringsgraden virkelig tiltaler ham. Den store passion blev torsdag honoreret, da han modtog Oluf Brønnums Fonds Talentpris.

Log ind