Efter et tarveligt 2018 er Peter Beier Chokolade for alvor gået i gang med at udvide forretningen med et ekstra forretningsben. For et år siden åbnede chokolademageren en café i Axel Towers i København, og nu er selskabet gået i gang med at udrulle konceptet til flere af de eksisterende 25 butikker, skriver FødevareWatch.dk.

"Det har slået fuldstændigt vildt an i Axel Towers. Der er totalt fyldt i weekenden, og du kan ikke komme ind før klokken tre om eftermiddagen. Det er den vej, vinden blæser, så det skal vi bare have mere af," siger 53-årige Peter Beier, der er direktør og ejer i selskabet af samme navn.

Udmeldingen kommer efter et år, hvor Peter Beier Chokolade blev ramt hårdt af den varme sommer, som kostede på bundlinjen, der blev mere end halveret og faldt til 0,6 mio. kr. i 2018 mod 1,9 mio. kr. i 2017.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Lars Seier køber Café Dan Turéll

Café Dan Turéll er blevet købt af en af Danmarks rigeste. Der er tale om milliardæren og stifter af Saxo Bank Lars Seier, skriver MigOgKbh.dk.

Ny café i Aarhus satser på det skæve måltid

Det er ikke de traditionelle morgen- og frokostretter, der er på kortet hos den nye café Hamanns, Emma 1990, der slog dørene op i Aarhus den 19. august. Og det er helt bevidst, skriver SmagAarhus.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne