Efter et tarveligt 2018 er Peter Beier Chokolade for alvor gået i gang med at udvide forretningen med et ekstra forretningsben. For et år siden åbnede chokolademageren en café i Axel Towers i København, og nu er selskabet gået i gang med at udrulle konceptet til flere af de eksisterende 25 butikker, skriver FødevareWatch.dk.

"Det har slået fuldstændigt vildt an i Axel Towers. Der er totalt fyldt i weekenden, og du kan ikke komme ind før klokken tre om eftermiddagen. Det er den vej, vinden blæser, så det skal vi bare have mere af," siger 53-årige Peter Beier, der er direktør og ejer i selskabet af samme navn.

Udmeldingen kommer efter et år, hvor Peter Beier Chokolade blev ramt hårdt af den varme sommer, som kostede på bundlinjen, der blev mere end halveret og faldt til 0,6 mio. kr. i 2018 mod 1,9 mio. kr. i 2017.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Nyt Tivoli-madsted er åbnet

Der er tænkt over både smagen, råvarerne, produktionen og indretningen, da Social Foodies ny cafe ved siden af Nimb Hotel. Social Foodies har 338 m2 at boltre sig på.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne