Efter et tarveligt 2018 er Peter Beier Chokolade for alvor gået i gang med at udvide forretningen med et ekstra forretningsben. For et år siden åbnede chokolademageren en café i Axel Towers i København, og nu er selskabet gået i gang med at udrulle konceptet til flere af de eksisterende 25 butikker, skriver FødevareWatch.dk.

"Det har slået fuldstændigt vildt an i Axel Towers. Der er totalt fyldt i weekenden, og du kan ikke komme ind før klokken tre om eftermiddagen. Det er den vej, vinden blæser, så det skal vi bare have mere af," siger 53-årige Peter Beier, der er direktør og ejer i selskabet af samme navn.

Udmeldingen kommer efter et år, hvor Peter Beier Chokolade blev ramt hårdt af den varme sommer, som kostede på bundlinjen, der blev mere end halveret og faldt til 0,6 mio. kr. i 2018 mod 1,9 mio. kr. i 2017.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Krav: Nu skal cafeer og restauranter have digitale kasseapparater

Hvordan sikrer man sig, at der sker korrekt indbetaling af moms og skatter hos cafeer, pizzariaer og restauranter m.fl.? Samtlige partier i Folketinget mener, at et krav om digitale kasseapparater er en del af løsningen. Derfor skal i alt 12.500 virksomheder indenfor syv brancher anskaffe sig digitale løsninger inden 2024, hvis de ikke allerede har det.

Danskerne går oftere på café end restaurant

Restaurant, diskotek, pizzeria, café eller kaffebar m.m. Mulighederne er mange, når danskerne opsøger restauranterhvervet for at få stillet sulten eller slukket tørsten. HORESTA har analyseret danskernes udespisevaner, og tallene viser, at caféer er den mest populære kategori. I 2017 rundede danskerne 60 mio. cafébesøg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne