Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Comwell havde i 2018 en omsætning på 890,9 mio. kr. Det er en mindre tilbagegang på -1,4%.

Resultatet før skat er på 18,0 mio. kr. mod 11,5 mio. kr. i 2017. Resultatet af den primære drift er lavere end forventet og er påvirket af en række faktorer.

"Gennem foråret 2018 var der risiko for at en konflikt skulle ramme det danske arbejdsmarked. Comwell oplevede en markant nedgang i ordrebeholdningen og en lang række aflysninger af arrangementer. Dette har haft en negativ indvirkning på omsætningen," siger koncernchef, Peter Schelde.

Som et led i selskabets overordnede strategi er der iværksat tiltag for at udbygge Comwells position på det danske hotel- og konferencemarkedet.

Comwells første hotel i København - Comwell Copenhagen Portside - er under opførsel på en attraktiv placering i København. Med 484 værelser og konferencekapacitet op til 600 personer vil hotellet være Comwells største hotel. Hotellet forventes åbnet i 2. halvår 2020.

Stort hotelbyggeri i Aarhus midtby er gået i gang

Selvom det tog sin tid at få de rette godkendelser til at begynde opførslen af Comwells store tilbygning, så er det ikke til at overhøre, at entreprenøren nu har fået grønt lys til at gå i gang.

Log ind