Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den 5. oktober afholdes Meeting Live Øresund for 3. år i træk. Hele dagen kan danske og svenske mødeplanlæggere holde personlige speedmeetings med ca. 50 venues fra Danmark og Sverige. Samtidig kan deltagerne opleve ”Stadion”, som er et af Malmøs utraditionelle mødesteder, idet konferencesalen har direkte udsyn til det store stadion.

Ideen bag Meeting Live Øresund er, at både mødeplanlægger og venue får sat ord, billeder og ikke mindst ansigter på hinanden ved at tale om alt det, som udbyderne kan tilbyde og skabe i samarbejde med mødeplanlæggerne. Der kan bookes møder direkte på dagen, og der er hvert år etableret nye og værdifulde kontakter, som det alternativt ville være både dyrt og tidskrævende at oparbejde.

Bag arrangementet står svenske Compro Möten & Event samt Kursuslex, som siden 1972 har udviklet og udgivet medier til danske møde-, konference- og eventplanlæggere. Medierne består af håndbøger, websites, messer og arrangementer, hvor mødeplanlæggere gratis kan finde gode råd og få inspiration til deres arrangement.

Se mere om Meeting Live Øresund: http://www.meetinglive.dk/.

Hoteldirektører ønsker millioner på bordet

De store konferencecentre og hoteller i København efterlyser kommunale millioner til at betale internationale events og konferencer for at komme til hovedstaden. Kommunens viceborgmester giver forslaget en blank afvisning.

Log ind