I februar 2018 åbnede Hahnemanns Køkken et stort madhus på 1000 kvm på Ydre Østerbro i København. Et område, der længe har været i gang med noget af en transformation for at skabe en grønnere bydel.

Bag Hahnemanns Køkken står kogebogsforfatter, madentreprenør, og iværksætter Trine Hahnemann. Da hun åbnede døren til madhuset, der både fungerer som kokkeskole, bager, gårdbutik og madforedrag, i februar i år, var planen på længere sigt også at tilføre en restaurant, hvilket nu er en realitet.

Alle retter er baseret på, at man deler med andre, som en måde at opfordre beboerne i bydelen til at spise flere fællesmåltider med hinanden.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Restaurant Flammen ansætter HR Manager

1. november tiltræder 38-årige Morten Max som HR Manager hos Restaurant Flammen, hvor han får ansvar for over 700 medarbejdere og ledere i kædens 16 restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne