Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

To ud af tre virksomheder i hotel- og restauranterhvervet fortæller i en ny HORESTA-analyse, at de har haft problemer med at rekruttere medarbejdere det seneste år. Ser man isoleret på de mindre virksomheder, er det næsten 80 pct., der har kæmpet med at besætte stillinger i perioden.

Kold College sætter, i samarbejde med Akon, fokus på hvordan restaurationsbranchen i fremtiden kan forsætte med at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft og hvordan vi bliver klar til modtage generation Z og Y, der er på vej ind.

Blandt oplægsholderne er HORESTAs uddannelseschef Marianne Kragh, som vil fortælle om nye kompetencekrav med gæsten i fokus.

Deltagelse koster 1.595 kr., og sidste frist er mandag den 10/9

Læs mere og tilmeld dig her.

80.000 ledige hoteljobs i USA

USA’s hotelbranche kæmper for at skaffe flere medarbejdere, i år forventes ansat 45.000 nye. Manglen på arbejdskraft tvinger lønningerne op, det kan betyde dyrere hotelovernatninger.

Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside og egen online booking

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind