NREP og Tetris opfører et nyt, bæredygtigt byggeri i Københavns Ørestad. Projektet kombinerer mange forskellige funktioner og mennesker i én bygning. Her kommer der til at være café, restaurant, dagligvarebutik, hotel, samt et serviceret kontorfællesskab, hvor virksomheder kan flytte ind uden selv at tænke på at fylde printeren, ansætte receptionisten og sørge for rengøringen. Det skriver ByOgHavn.dk.

Hotellet tilbyder ”extended stay” til dem, der har brug for at bo i København i en lidt længere periode, og kontorfælleskabet er udviklet til at imødekomme fremtidens fleksible arbejdsmarked, hvor arbejdstiden ikke nødvendigvis hedder 8-16, og hvor alternative arbejdsformer fylder mere.

Anders Sælan, som er Udviklingschef i Tetris A/S, uddyber:

”Vi står foran den 4. industrielle revolution, hvor fremtidens arbejdsstyrke vil arbejde på helt nye måder. Det kommer til at stille store krav til det byggede miljø, og derfor ligger der både befolkningsdemografi, antropologiske og sociologiske analyser til grund for vores udvikling af det nye multihus. Som udviklere læner vi os ikke tilbage, men stræber efter at skabe de bedste rammer for fremtidens behov. Baseret på nysgerrighed, data og viden.”

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne