NREP og Tetris opfører et nyt, bæredygtigt byggeri i Københavns Ørestad. Projektet kombinerer mange forskellige funktioner og mennesker i én bygning. Her kommer der til at være café, restaurant, dagligvarebutik, hotel, samt et serviceret kontorfællesskab, hvor virksomheder kan flytte ind uden selv at tænke på at fylde printeren, ansætte receptionisten og sørge for rengøringen. Det skriver ByOgHavn.dk.

Hotellet tilbyder ”extended stay” til dem, der har brug for at bo i København i en lidt længere periode, og kontorfælleskabet er udviklet til at imødekomme fremtidens fleksible arbejdsmarked, hvor arbejdstiden ikke nødvendigvis hedder 8-16, og hvor alternative arbejdsformer fylder mere.

Anders Sælan, som er Udviklingschef i Tetris A/S, uddyber:

”Vi står foran den 4. industrielle revolution, hvor fremtidens arbejdsstyrke vil arbejde på helt nye måder. Det kommer til at stille store krav til det byggede miljø, og derfor ligger der både befolkningsdemografi, antropologiske og sociologiske analyser til grund for vores udvikling af det nye multihus. Som udviklere læner vi os ikke tilbage, men stræber efter at skabe de bedste rammer for fremtidens behov. Baseret på nysgerrighed, data og viden.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne