Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De bedste håndværkere og erhvervsuddannelseselever mødes til EM i Skills i næste uge. Fra d. 26. til 28. september afholdes konkurrencer i Budapest i Ungarn, hvor de skal yde en ekstra god indsats for at blive den bedste inden for sit fag.

23-årige Nicoline Rohmann Håkansson fra Aarhus skal konkurrere som receptionist til EM i Skills. Et af de fag, som man ikke lige med det samme forbinder med håndværksfagene.

Ifølge Nicoline er der også noget særligt over receptionistfaget.

”Det specielle ved mit fag er, at du har en uforudsigelig hverdag, og du møder alle slags mennesker. I bund og grund får jeg lov til at gå på arbejde og være et godt menneske og skulle gøre andre mennesker glade og løse deres problemer, hvis de har nogen”, fortæller hun til TV2 Østjylland.

Se hele indslaget her.

Stor dansk hotelkoncern hyldede sine mange elever

Arp-Hansen Hotel Group, Københavns største hotelkæde, hyldede ved sit årlige event Årets Elev sine 28 receptionist-, tjener- og kokkeelever. Der var tre vindere plus særprisen: Årets Fighter.

648 stykker bestik…..

Om mindre end tre uger kårer vi Årets Kok, Årets Tjener og landets bedste elever, og det er en stor praktisk øvelse, som involverer langt mere og langt flere end konkurrencedeltagerne.

Log ind