Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det store, nye og stemningsfulde orangeri ligger midt i Danmark, nærmere bestemt midt i Middelfart. Og helt præcist er orangeriet en del af Hotel Park i Middelfart, som har åbnet op for disse rammer for at kunne matche et større antal gæster efter indvielsen af en helt ny konferencebygning. Den nye bygning rummer 1000 personer, heraf 540 siddende gæster.

Hotel Parks nye konferencebygning er yderst fleksibel. Indvendigt rummer den nye konferencebygning en stor sal samt en række mindre rum og mødelokaler. Der er i den store sal installeret vægge, som automatisk kan flyttes rundt, så det er muligt at dele salen ind i mindre områder.

"Vi har – i vores optik – skabt et oplagt samlingspunkt i Middelfart for blandt andre store, landsdækkende virksomheder, som ønsker at samle deres medarbejdere under ét tag, centralt i Danmark, ligesom vi også nu har mulighed for at skabe rammerne til større messer," siger hotelejer Jan Milling.

Hoteldirektører ønsker millioner på bordet

De store konferencecentre og hoteller i København efterlyser kommunale millioner til at betale internationale events og konferencer for at komme til hovedstaden. Kommunens viceborgmester giver forslaget en blank afvisning.

Log ind