Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Når virksomheder booker møder, kurser og events på et af Arp-Hansen Groups hoteller, skal eventet være i harmoni med det, som virksomheden står for. Der bliver stillet højere og mere specifikke krav, og så er hele mødebooking-verdenen blevet voldsomt professionaliseret.

Dorte Krak, adm. direktør i Arp-Hansen, peger på, at mange i dag er langt mere berejste end tidligere, og der skal derfor mere til for at imponere mødedeltagere.

"Tidligere var det: "Vi skal bare have en frokostbuffet," men hos vores kunder er der nu en helt klar holdning til, hvad der skal indgå, for man ved, at det skal hænge sammen med det, man i øvrigt kommunikerer og signalerer som virksomhed," siger Dorte Krak.

Stor dansk hotelkoncern hyldede sine mange elever

Arp-Hansen Hotel Group, Københavns største hotelkæde, hyldede ved sit årlige event Årets Elev sine 28 receptionist-, tjener- og kokkeelever. Der var tre vindere plus særprisen: Årets Fighter.

Hotelgruppe klar med to nye kommercielle ledere

Arp-Hansen, Københavns største hotelkoncern, klar med ny Head of Sales og Head of Marketing – begge hentet uden for gruppen. Dermed har den nye koncerndirektør og CCO sat sit hold.

Log ind