Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der skal skrues op for blusset i en af Københavns mest kendte restaurantkæder. Udlandet skal erobres i et højere tempo, og det kræver større økonomiske muskler. Derfor vil de tre ejere af restaurantkoncepterne MASH og Bistro Sommelier invitere potentielle investorer eller købere ind i folden.
”Vi går nu ud for at finde yderligere kapital til at sætte fart på den plan, som vi har brugt flere år på at skære til,” siger Jesper Boelskifte, der er stifter og direktør af selskabet bag bøfkæden.
Sammen med Erik Gemal og Mikkel Glahn ejer Jesper Boelskifte Copenhagen Concepts, som i dag driver de to restaurantkæder MASH og Bistro Sommelier. Siden MASH åbnede sin første restaurant i Bredgade i København i 2009, er kæden vokset til mere end 300 medarbejdere og 11 restauranter i tre forskellige lande med åbning af restaurant nummer to i Hamborg i denne uge.
Copenhagen Concepts har allieret sig med Deloitte, der har hjulpet flere danske restaurantkæder med at finde ekstern kapital.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
»Jeg er stolt og ydmyg«: Destinationsdirektør udpeget som forperson for dansk turisme
26-03-2024
-
McDonald's restauranter fik overskud
26-03-2024
-
Praksisændring samt præcisering vedr. udenlandske praktikanter i hotel- og restaurationsbranchen
26-03-2024
-
Stigning på 49 procent: Hotelkæde leverer sit bedste resultat nogensinde
26-03-2024
-
Familieejet hostel midt i Aarhus lukker efter konkursbegæring
26-03-2024
-
Kæde åbner sit andet hotel i København
26-03-2024
-
Legoland-ejer kæmper sig gennem voldsomt år med kæmpe vækstplaner
26-03-2024
-
Vinderen af Sønderjyllands Initiativpris 2024
26-03-2024