Når der i weekenden er Food Festival i Tangkrogen i Aarhus, vil unge i alderen 13-18 år få mulighed for at møde Danmarks Bocuse d'Or-kandidat Kenneth Toft-Hansen (Svinkløv Badehotel) og få indblik i, hvordan man skaber smag i verdensklasse. Kenneth Toft-Hansen er selv drevet af glæden ved at arbejde med gode råvarer, og det ligger ham meget på sinde at dele både begejstringen og håndværket med både nuværende og potentielt kommende kokkeelever.

"Vi har brug for flere dygtige kokke og for at få flere elever ind på skolerne, og det vil jeg gerne bidrage til og vise, hvad man kan drive det til," siger Kenneth Toft-Hansen.

Arrangementet Skærp dine kokkeskills er arrangeret i samarbejde med Smag for livet, der fokuserer på smag i leg, læring og videnskabeligt perspektiv. Det videnskabelige blik på smag står professor i gastrofysik og kulinarisk fødevareinnovation Ole G Mouritsen for på workshoppen, og Kenneth Toft-Hansen har Christian Wellendorf Kleinert og særligt trænede kokkeelever med sig til at hjælpe de unge ved gryderne.

Skærp dine kokkeskills, Aarhus Food Festival, søndag d. 9. september kl. 10.30-13.00. Læs mere her: www.foodfestival.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne