Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Cecilie Hundevad Andersen fra Risskov har vundet Danmarks største talentpris for kokke, Brønnumprisen på 50.000 kroner, som hun var nomineret til sammen med fire andre kokke i Vestdanmark, skriver Aarhus Lokalavis.

"Det er ikke helt gået op for mig endnu, at jeg har vundet prisen og de 50.000 kroner. Jeg er uden tvivl meget beæret og glad, for konkurrencen var virkelig hård, da jeg var oppe imod fire meget dygtige og passionerede kokketalenter," siger Cecilie i en pressemeddelelse fra Oluf Brønnums Fond.

Oluf Brønnums Fondens Talentpris er indstiftet for at imødekomme et politisk ønske om at flere unge burde søge en erhvervsuddannelse.

"Man kan filosofere meget over, hvorfor ikke flere unge vælger en erhvervsuddannelse. Måske er det påvirkninger fra ens nærmeste omgivelser, måske uvidenhed, ja, måske fordomme. Vi tror i hvert tilfælde på, at denne talentpris vil synliggøre erhvervsuddannelserne, endda tilføre lidt prestige, hvis vi er heldige," fortæller Anders Brønnum-Schou, der er bestyrelsesmedlem i Oluf Brønnums Fond og administrerende direktør for Oluf Brønnum & Co A/S.

Log ind