Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

”Sammen er vi stærkere,” siger event- og mødechef, Silja Alisch fra IBC Innovationsfabrikken i Kolding. Hun har efterlyst en messe, hvor jyske og fynske mødesteder kunne profilere sig over for alle, der har ansvar for at arrangere forretningsmøder, konferencer og firmafester uden for Københavnsområdet.

Den messe får de mødeansvarlige nu - sammen med 110 udstillere på Meeting Live Vest den 13. november i Messe C, Fredericia.

Langt over 100 udstillere har sagt ja til at deltage ved præmieren på mødemessen ”Meeting Live Vest”, som afholdes for første gang nogensinde den 13. november i Messe C, Fredericia.

”Alt tyder på, at vi har ramt et længe næret ønske. Tilslutningen fra mødesteder, foredragsudbydere, events og mange andre leverandører til afholdelse af enhver form for mødevirksomhed er meget højere, end vi havde turdet håbe på, da vi besluttede at afholde en mødemesse i Jylland,” siger direktør Christian Guldager fra firmaet Kursuslex, som står bag den nye mødemesse, Meeting Live Vest. Messen er målrettet de ansvarlige for at booke og planlægge møder, kurser, seminarer, konferencer, kongresser, firmafester m.v. i virksomheder, organisationer og foreninger.

Drift af messecenter er sendt i udbud

Fredericia Kommune har nu sat jagten ind på lejere til landets tredjestørste messecenter. Kommunen lufter i øvrigt et ønske om at opføre et stort hotel ved messecenteret.

Kursus i elevoverenskomsten

Kl. 09.00 - 15.00

HORESTA inviterer til kursus i elevoverenskomsten indgået mellem HORESTA Arbejdsgiver og 3F.

Overenskomstkursus

Kurset er et endagskursus kl. 9:00 - 16:00.

HORESTA inviterer til overenskomstkursus i HORESTAs hovedoverenskomst med 3F. Her gennemgår vi overenskomstens regler med særlig fokus på de ændringer, der er gennemført ved overenskomstfornyelsen i 2023.

Log ind