Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Kvicklys direktør siden 2016, Allan Kristoffersen, luftede allerede i april sine tanker om at gøre supermarkedet til et decideret spisested. Nu kan direktøren så fortælle, at det er rykket nærmere, og at spisestedstankerne for alvor vil manifestere sig i butikkerne i løbet af 2019 og de kommende år frem.

Det sker som et modsvar til kædens største konkurrenter, der tæller discountkæderne og en øget tendens omkring udespisning.

"Vores primære konkurrent er discountbutikkerne, og den anden del er de steder, du ellers handler ind til din familie. Det er takeaway og måltidsløsninger. Det er et kæmpe marked, hvor vi ikke snakker om markedsandele, men mere maveandele," siger han.

Fødevarewatch.dk.

HORESTA: Takeaway boomer i Danmark

Mange danskere benyttede sig af takeaway i coronaårene, og tendensen til at nyde professionelt tilberedt mad i hjemlige omgivelser har bidt sig fast. Siden 2019 er antallet af takeaway-bestillinger vokset med 78,6 procent.

Log ind