Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efteråret sætter rammen for endnu en udvidelse af Small Danish Hotels, når organisationen af hoteller, kroer og slotte indgår et samarbejde med Frederik VI’s Hotel i udkanten af Odense.

”Vi oplevet øget efterspørgsel på hoteller i de danske storbyer. Derfor er vi glade for samarbejdet med Frederik VI’s Hotel, som er et attraktivt og centralt placeret hotel både for ferie- og forretningsmarkedet. Hotellet deler i høj grad vores værdier, der især kredser om den personlige betjening. Det er vigtigt for os, fordi det er vigtigt for vores kunder, og vi forventer derfor, at Frederik VI’s Hotel vil blive et populært hotel for vores mange loyale gæster,” siger Jørgen Christensen, der er direktør i Small Danish Hotels.

Hotelkæden med de 77 kroer, hoteller og slotte fordelt over hele landet opruster gennem samarbejdet med det traditionsrige Odense-hotel sin tilstedeværelse på Fyn og øger kædens synlighed midt i Danmark.

Frederik VI’s Hotel startede som en kro helt tilbage i 1822 og ligger fortsat i naturskønne omgivelser i sin egen lille park, hvor der er rum og plads til at nyde lidt fred og ro – dejlig tæt på Odense by. Med tradition for service af høj kvalitet og kerneværdier som tilstedeværelse, fokus og glæde er hotellet ideelt til firmakonferencer og kurser samt weekendophold med fokus på hygge og kvalitetsoplevelser.

Log ind