Med besøg fra over 325.000 gæster er årets sæson gået over al forventning for Knuthenborg Safaripark. Safariparken har nemlig trukket 26 procent flere gæster til Maribo på Lolland end året før, og det er 50.000 gæster mere end de i alt 17.000 gæster, parken havde håbet på ved sæsonstart.

Da Knuthenborg Safaripark sidste år offentliggjorde, at den lollandske attraktions største investering nogensinde var på vej, havde man ikke forudset, hvor mange danskere og udenlandske turister, der skulle trille forbi og se de animatroniske dinosaurer i den 30.000 kvadratmeter store udvidelse ”Dinosaurskoven”.

”Det har været et fantastisk år, hvor vi har været meget bedre til at fylde ikke kun højsæsonen, men også skuldersæsonerne,” siger safariparkens ejer og direktør Christoffer Knuth. ”Gæsterne har været virkelig glade for at se dinosaurerne i det, der ville have været deres naturlige omgivelser, hvis man havde skruet tiden 66 millioner år tilbage.”

Selvom denne sæson er gået over al forventning, kommer man ikke til at hvile på laurbærrene. Der er nemlig flere investeringer på vej til 2019, hvor safariparken har 50 års-jubilæum. Christoffer Knuth håber, at gæsterne også vil tage godt imod næste års nyheder.

Er der styr på elinstallationerne? Legelande og forlystelsesparker får besøg

Forlystelsesparker og legelande kan se frem til besøg fra Sikkerhedsstyrelsen. Sidste år gennemførte Sikkerhedsstyrelsen 100 tilsyn med elinstallationerne i forlystelsesparker og legelande. Desværre var resultaterne ikke tilfredsstillende, lyder det, og derfor har styrelsen i år valgt netop disse områder ud i forbindelse med det risikobaserede tilsyn med el.

Legoland fylder rundt

Torsdag den 7. juni er det præcis 50 år siden, at Legoland åbnede dørene for første gang. Den runde fødselsdag markeres i hele juni måned.

Sommerland med mange vækstmuligheder

Året begyndte rigtig godt for Sommerland Sjælland. Gæsterne er kommet i tusindtal, og de 19 overnatningshytter var fyldt fra dag et, skriver Sjællandske. Sidste år besøgte 168.000 gæster det populære Sommerland Sjælland, og det rimede på overskud og et ok regnskab.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne