Med besøg fra over 325.000 gæster er årets sæson gået over al forventning for Knuthenborg Safaripark. Safariparken har nemlig trukket 26 procent flere gæster til Maribo på Lolland end året før, og det er 50.000 gæster mere end de i alt 17.000 gæster, parken havde håbet på ved sæsonstart.

Da Knuthenborg Safaripark sidste år offentliggjorde, at den lollandske attraktions største investering nogensinde var på vej, havde man ikke forudset, hvor mange danskere og udenlandske turister, der skulle trille forbi og se de animatroniske dinosaurer i den 30.000 kvadratmeter store udvidelse ”Dinosaurskoven”.

”Det har været et fantastisk år, hvor vi har været meget bedre til at fylde ikke kun højsæsonen, men også skuldersæsonerne,” siger safariparkens ejer og direktør Christoffer Knuth. ”Gæsterne har været virkelig glade for at se dinosaurerne i det, der ville have været deres naturlige omgivelser, hvis man havde skruet tiden 66 millioner år tilbage.”

Selvom denne sæson er gået over al forventning, kommer man ikke til at hvile på laurbærrene. Der er nemlig flere investeringer på vej til 2019, hvor safariparken har 50 års-jubilæum. Christoffer Knuth håber, at gæsterne også vil tage godt imod næste års nyheder.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Tivoli vil løfte salg af mad og drikke med bredere udbud

Tivolis nye general manager for food&beverage Jakob Harreby Volquards har siddet i direktørstolen siden oktober 2019, og selv om han ikke vil komme ind på fremtidens konkrete tiltag, har han dog spottet, hvad der skal gøres anderledes for at optimere indtjeningen på segmentet.

Djurs Sommerland slutter sæsonen af med endnu en kåring

”Vi er utrolig glade og meget stolte over at modtage prisen ”Bedste Forlystelse” 2019, hvor vi var oppe imod et stærkt felt af nominerede. I år har vi haft endnu mere fokus på at give vores gæster personlige og mindeværdige oplevelser i parken. Derfor betyder det rigtig meget for os at modtage en pris som denne, der er uddelt på baggrund af børnefamiliernes stemmer,” siger adm. direktør Henrik B. Nielsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne