Med besøg fra over 325.000 gæster er årets sæson gået over al forventning for Knuthenborg Safaripark. Safariparken har nemlig trukket 26 procent flere gæster til Maribo på Lolland end året før, og det er 50.000 gæster mere end de i alt 17.000 gæster, parken havde håbet på ved sæsonstart.

Da Knuthenborg Safaripark sidste år offentliggjorde, at den lollandske attraktions største investering nogensinde var på vej, havde man ikke forudset, hvor mange danskere og udenlandske turister, der skulle trille forbi og se de animatroniske dinosaurer i den 30.000 kvadratmeter store udvidelse ”Dinosaurskoven”.

”Det har været et fantastisk år, hvor vi har været meget bedre til at fylde ikke kun højsæsonen, men også skuldersæsonerne,” siger safariparkens ejer og direktør Christoffer Knuth. ”Gæsterne har været virkelig glade for at se dinosaurerne i det, der ville have været deres naturlige omgivelser, hvis man havde skruet tiden 66 millioner år tilbage.”

Selvom denne sæson er gået over al forventning, kommer man ikke til at hvile på laurbærrene. Der er nemlig flere investeringer på vej til 2019, hvor safariparken har 50 års-jubilæum. Christoffer Knuth håber, at gæsterne også vil tage godt imod næste års nyheder.

Tre nye restauranter fordoblede København Zoos madsalg i 2019

I 2019 havde Københavns zoologiske have godt halvanden million gæster. Det er det højeste antal gæster nogensinde - og 350.000 flere end i 2018, som også var et rekordår for haven. Det oplyser København Zoo i en pressemeddelelse ifølge Ritzau.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne