Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

På Kiin Kiin 71 kan man bogstavelig talt smage alt godt fra havet. På restaurantens hjemmeside står der, at de kræver to timer og tre kvarter af ens tid. De knap tre timer byder på fisk og skaldyr i alle afskygninger.

Det er sidste skud på stammen i en lang række af Michelin-kokken Henrik Ydes restauranter i København. Han forklarer, at deres nye koncept af inspireret af små restauranter i Tokyo, hvor gæsterne ofte sidder helt oppe foran kokken.

”Vi har fået fat i de to superkokke Takashi og Sherwin. Vi ville gerne helt ned i størrelse, som man ser mange steder i Tokyo. Der spiser man i baren i meget små restauranter,” siger Henrik Yde.

Aro er klar til næste Michelin-stjerne

Når årets Michelin-stjerner skal fordeles i Helsinki, håber Michael Madsen, der er medejer af Restaurant Aro, at restaurantejerne kan beholde den stjerne, de modtog sidste år.

Stort navn med Michelin-stjerner i bagagen vender hjem

Andreas Ring Kjeldsholm Hansen har stået i spidsen for Fasangården og den to-stjernede restaurant
Vollmers i Malmø. Nu vender han tilbage til, hvor det hele startede, da han blev udlært fra Dragsholm
Slot Gourmet.

Log ind