Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I forbindelse med Klimaårskonferencen den 12. november inviterer Wonderful Copenhagen, HOFOR og Københavns Kommune jeres virksomhed til at deltage i en workshop om etablering af et energispare-netværk for hoteller i København.

Reduktion af energiforbruget i hotellerne kan både give en økonomisk gevinst og kan samtidig gavne klimaet. Vel at mærke uden, at det går ud over komforten.

Hotellerne i København betaler hvert år ca. 500.000 kr. i straf for dårlig afkøling af fjernvarmen. Det kan der i mange tilfælde rettes op på ved at forbedre driften af fjernvarmecentraler.

Hvis varmeforbruget i alle hoteller reduceres med 5 pct. kan det give en samlet økonomisk gevinst på over 3 mio. kr. Det er HOFORs erfaring, at de 5 pct. kan hentes alene ved at optimere driften af fjernvarmecentralerne.

Arrangementet er målrettet de større hoteller i København; -ejere, CSR-chefer og driftschefer.

På workshoppen den 12. november giver HOFOR gode råd til optimering af fjernvarmeanlægget, og der vil blive mulighed for at drøfte, hvilke særlige udfordringer, der er i denne branche i forhold til at spare energi.

Tilmeld dig her.

Fristen for tilmelding er den 1. november 2018.

Se også

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Sådan sikrer du gode CO2-beregninger

HORESTA inviterer til et webinar den 1. februar om CO2-beregninger, så I er godt klædt på til det øgede fokus på beregningerne i miljøcertificeringer og ESG-rapportering.

Log ind