Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Millennials bliver ofte udråbt til at være den bedst uddannede, den mest berejste, den mest digitaliserede og den mest udadvendte generation, der har været. Men i forhold til andre generationer kan det være svært at sige noget helt generelt om millennials præferencer inden for hotelophold, fordi generationen både dækker over de 38-årige og dem, som kun lige er blevet myndige.

Inden for segmentet er der store forskelle i rejsemønstret, forklarer Nedeem Wasi, der er medlemschef i HORESTA.

”Hvor de unge ikke har så stort råderum og derfor går efter det billigste hotel til pengene - fordi de alligevel regner med at være ude at opleve, og derfor kun skal have et sted at overnatte - ser det anderledes ud i den anden ende af generationen. Her vil man med alderen vælge et hotel med mere komfort, fordi man - på grund af at man rejser som en familie - vil opholde sig mere på hotellet,” siger Nedeem Wasi.

Han peger på, at dem, som tilhører den ældre del af millennial-generationen, med tiden vil begynde at vælge hoteller ud fra komfort, aktiviteter for store og små, og hvilke restaurantmuligheder der tilbydes.

 

Log ind