Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hvorfor bliver vi stimuleret af noget, der knaser? Hvorfor går vi automatisk uden om fødevarer, der har en bestemt farve, mens andre farver lokker os?
Og hvorfor taler vi så meget som smag, når vores lugtesans i virkeligheden giver os tusind gange så mange impulser?
Det kan du få svarene på, når erhvervsskolen ZBC inviterer til masterclass i neurogastronomi med Rasmus Bredahl.
Modul 1:
- januar 2019 fra kl. 10.00 – 20.00
- januar 2019 fra kl. 09.00 – 15.00
Modul 2:
- februar 2019 fra kl. 10.00 – 15.00 (eksamen)
Tilmelding og praktisk info
Tilmelding skal ske 3 uger inden kursusstart til administrativ teamleder Susanne B. Jørgensen på mail: [email protected]. Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Ivan Kousholt på tlf. 28442065.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
»Jeg er stolt og ydmyg«: Destinationsdirektør udpeget som forperson for dansk turisme
26-03-2024
-
McDonald's restauranter fik overskud
26-03-2024
-
Praksisændring samt præcisering vedr. udenlandske praktikanter i hotel- og restaurationsbranchen
26-03-2024
-
Stigning på 49 procent: Hotelkæde leverer sit bedste resultat nogensinde
26-03-2024
-
Familieejet hostel midt i Aarhus lukker efter konkursbegæring
26-03-2024
-
Kæde åbner sit andet hotel i København
26-03-2024
-
Legoland-ejer kæmper sig gennem voldsomt år med kæmpe vækstplaner
26-03-2024
-
Vinderen af Sønderjyllands Initiativpris 2024
26-03-2024